arama

Salı, Ekim 31, 2006

En büyük geri dönüş!!!

İnsan bu kadar zaman sonra tekrar yazmaya karar verince konu arar. Zaten aslında ara verilmiş olmasının sebebi de budur, konu arayışı. Yazdığı şeylerle okuyucu tatmin edememe korkusu. İyi bloggerla, kötüsünü ayıran da bu kaygıdır (öbür açıdan bakarsak rahatlıktır). Bu tanıma göre benn kötü blooger oluyorum. Zaten hepimiz biliriz bu tür kaygılar sanatı bittirir; ama bu normalde bizim için önemli olmamalı, çünkü biz sanatçı değiliz. Neyse, olur veya olmaz; oldu veya olmadı, aradan geçen bu kadar zamandan (70 gün) sonra geri gelirken mahcubiyetimi bir nebze olsun gölgeleyecek bir konu hakkında yazarak geri dönmeye karar verdim. Yaptığı işe benden çok daha uzun bir ara veren. Bıraktığa işe tekrar dönüp, tekrar bırakan. Bir türlü emekli olmayı beceremeyen biri ile dönecem size sayın okur. Rocky ile dönecem size sayın okur:
Pek çoğunuza malum olduğu üzere Rocky Balboa ve doğal olarak bu adla özdeşleşmiş o efsanevi şahıs, Sylverter Stallone sinema perdelerini (son) bir kez daha vurmaya hazırlanıyor. Çekimleri tamamlanan film afişlerinde yazdığına göre 22 Aralık'ta Amerika'da gösterime girecek. IMDb'de yapılan yorumlarda orjinal filmden bu yana çekilen en iyi Rocky filimi olduğuna dair bir yorum var. Bu yoruma ne kadar güvenilir bilmiyorum ama benim filmden beklentim gayet yüksek. Filmin fragmanında 4. filimi andıran çalışma sahneşerini görmem bile bu beklentiyi yükseltmeye yetti. Serinin bu son filmi, 2., 3. ve 4. bölümler gibi bizzat Sylvester Stallone tarafından çekilmiş. Son bir söylenti de hepimizin B.A. Baracus olarak tanıdığımız Rocky 3'ün yıldızı Mr. T.'nin
uzun bir aradan sonra bu filmde görüneceğine dair. Pek güvenilir olmayan bir kaynak dışında hiç bir yerde rastlamadığım bu bilgiyi de en azından ufak bir umut olması açısından paylaşmak istedim. Filmele ilgili daha fazla bilgi isteyenler aşağıdaki resimi tıklayabilirler:


Bu yazıyı bu beklenen filmin tanıtım cümlesi ile tamamlamak istiyorum. İngilizce'den çevirmek istemedim, umarım kusura bakmazsınız.
"It ain't over 'til it's over."